Kom je een drankje doen?

Kom je een drankje doen?

Door: Cupo

Laatst online: 1 dag geleden

Reacties: 6

Cupo schrijft:

Ben jij het type dat van een hapje, drankje en een lekker potje neuken houdt?

Dan zijn wij denk ik de perfecte match! Want als er iets is wat ik direct doe als ik uit werk kom is een schaaltje nootjes pakken, glaasje wijn inschenken en lekker met mijn dildo aan de gang.

Lijkt me dat die dildo wel kan worden ingewisseld door bijvoorbeeld jouw pik toch?

De wijn staat koud schat, waar wacht je op?

Cupo zoekt nog contact!
Update: 1 dag geleden (18:52 16-10-2021)

6 Reacties:

 • Henke2345 · 2 jaren geleden Hallo Cupido, een gentleman die maar wat graag een glaasje wijn met drinkt en helpt je ook die dildo vergeten en misschien kan die nog zijn dienst doen wie weet ik kan die ook goed sturen dus misschien is het wel leuk dat die mee mag doen. Ik kan vanavond kontakt mij graag op [email protected] ik neem kontakt met je op.....
 • Hans · 2 jaren geleden Beste Cupido,
  Ik doe dat ook, na thuiskomst van een drukke dag, schoenen uit, een glaasje wijn inschenken (Chardonnay) heerlijk.
  Het lijkt mij heerlijk om samen met jou een flesje of meer soldaat te maken. Ik zal je ook je dildo laten vergeten, want ik ben nog steeds in vorm met mijn pik, vingers en niet te vergeten met mijn tong. Stuur jij mij een uitnodiging.
  Groetjes,
  Hans
 • Dick · 2 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om lekker geneukt te worden of iets anders mai me graag [email protected] 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Henk · 2 jaren geleden Als je zegt ik heb ook rode wijn zeg ik doen Kus Henk 0628551400
 • Djason · 2 jaren geleden Heyyy schat 
  Ik ben djason en ben 18 jaar oud. Ik zoek een vrouw met veel ervaring en jij bent precies wat ik zoek. Zelf heb ik nog niet veel ervaring dus misschien kan je me wat leren ;). Ik ben een jonge kerel dus je kan me gebruiken als toyboy ;)
  Interesse? Mail me maar! James · 1 maand geledenHeyyy schat 
  Ik ben James en ben 18 jaar oud. Ik zoek een vrouw met veel ervaring en jij bent precies wat ik zoek. Zelf heb ik nog niet veel ervaring dus misschien kan je me wat leren ;). Ik ben een jonge kerel dus je kan me gebruiken als toyboy ;)
  Interesse? Mail me maar!+31650613178
 • Barry · 2 jaren geleden Waar zullen we afspreken? Ik heb wel zin in wijn....😏

Plaats reactie

Kom je een drankje doen?

Gratis neuken met Cupo?